Campionul mondial la skaderberg, mort într-un accident de camion Recomandat

Campionul mondial la skaderberg, mort într-un accident de camion

Cel mai mare campion al lumii la skandenberg a murit într-un cumplit accident, maşina în care era s-a ciocnit cu un camion. Andriy Pushkar avea 32 de ani şi a reuşit să cucerească de 6 ori, record al competiţiei, titlul mondial la World Armwrestling Championship.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază pe o şosea din regiunea ucrainiană Rivne, pe autostrada Kiev - Chop. Andriy călătorea împreună cu un prieten, şi el sportiv, Oleh Zhokh 26 de ani, în maşina condusă de tatăl acestuia din urmă, un ucrainean în vârstă de 50 de ani.

Şoferul autoturismului Citroen a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un camion. Andriy Pushkar a murit pe loc, la fel şi şoferul maşinii. Cel de-al treilea pasager a fost dus la spital în comă, cu răni foart grave.
Născut în august 1986, şi a cucerit de 6 orei titlul mondial la skandemberg la seniori, de alte 4 ori la juniori. Andriy era căsătorit şi tată al unui băieţel de nici doi ani.

Miercuri, el mergea spre aeroportul din Kiev, de unde urma să zboare spre Polonia. Pe 16 noiembrie trebuia să participe la cel mai puternic concurs de skandemberg al anului, Vendetta ALL STARS - Armfight #50 series.

Concursul se va ţine în memoria lui şi a fost redenumit: "Ultima luptă a lui Pushkar". 


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.