Camionul care a uimit poliția: zaruri, femei, icoane pe bord Recomandat

Camionul care a uimit poliția: zaruri, femei, icoane pe bord

Inspectorii norvegieni ai Statens Vegvesen, Administrația Națională a Drumurilor Publice, continuă lupta împotriva obiectelor care blochează vizibilitatea din cabina șoferilor de camion.

Portalul de știri din transport Anlegg&Transport a publicat imaginile dintr-un camion oprit de trei ori într-o lună pentru aceleași deficiențe. 

E vorba despre un camion DAF XF înmatriculat în Bulgaria și condus de un șofer macedonean.

Camionul a oprit în Ånestad, pe autostrada E3 și vehiculului i s-a interzis să mai circule.

Pentru a reveni pe drum, șoferul a trebuit mai întâi să îndepărteze toate obiectele care împiedicau vizibilitatea, și anume: masca superioară formată din perdeluțe, o masă pe bord, două coroane mari aurii parfumate, două seturi de bețișoare de tămâie, jucării de pluș, o cutie metalică și fotografie cu o femeie goală, la plajă, o cutie de șervețele și o tabletă.

În Norvegia, spre diferență de alte țări, conducerea cu vizibilitate limitată nu este asociată cu nicio încălcare a legii și nu se pedepsește cu vreo amendă. De ce? După cum explică sursa citată, regula aplicată aici este: „de trei ori”.

Același vehicul ar trebui să fie prins de trei ori în flagrant cu infracțiunea menționată anterior, pentru ca Statens Vegvesen să cheme poliția și să inițieze proceduri disciplinare. 


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.