Camion românesc, răsturnat pe o autostradă din Ungaria. A fost lovit de mai multe mașini Recomandat

Camion românesc, răsturnat pe o autostradă din Ungaria. A fost lovit de mai multe mașini

Un TIR înmatriculat în România s-a răsturnat pe o autostradă din Ungaria. Ulterior, mai multe mașini au fost implicate în accident.

 

Autovehiculul înmatriculat în România a fost implicat într-un grav accident, pe autostrada M7, la kilometrul 32, în zona localității Martonvásár. Accidentul a avut loc luni, în cursul dimineții.

Camionul are numere de înmatriculare românești. Acesta a trecut prin bariera interioară a autostrăzii. După ce s-a răsturnat, mai multe mașini s-au ciocnit de el, scrie Infostart-hu.

Traficul spre Budapesta a fost îngreunat, desfășurându-se pe o singură bandă. Polițiștii au deviat circulația pe o altă rută. Șoferii au fost ghidați pe drumul principal 7 și pot reveni pe autostradă pe breteaua de acces Kápolnásnyék, în direcția Lacul Balaton.

 Până în prezent nu au fost transmise informații cu privire la eventuale victime. Autoritățile încearcă să ridice camionul și să deblocheze circulația. (Antena3)

"Șoferul a lovit o căprioară și apoi a făcut explozie la roata din faț[ și s-a răsturnat. Am fost în spatele lui la câțiva metri când s-a întâmplat tragedia. Cel mai important este că șoferul este viu.", ne-a scris Mario Morales, un cititor de-al nostru, șofer profesionist.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.