Campion la ciclism, prins în timp ce s-a agățat de remorca unui camion Recomandat

Campion la ciclism, prins în timp ce s-a agățat de remorca unui camion

Fostul campion european Under23, Felix Groß, a fost imortalizat în timpul unui antrenament într-o manevră foarte periculoasă și inacceptabilă, cu atât mai mult pentru un profesionist. Un val de critici vehemente a venit și din partea Emiratelor Arabe Unite, al căror tricou îl poartă.

Tânărul talentat ciclist internațional Felix Groß s-a aflat recent în ochiul furtunii: în timp ce se antrena pe drumurile de acasă, a fost filmat fără știrea sa de un automobilist care l-a surprins într-o manevră ce a stârnit controverse aprinse: s-a agățat "la remorcă" de un camion în timp ce circula pe un drum național, o atitudine incalificabilă și extrem de periculoasă pentru un ciclist, cu atât mai mult pentru un profesionist.

Profesionist din 2022, campionul german clasa '98 a pătat un început de carieră plin de succese și confirmări prin comiterea unei gafe impardonabile în timpul unei sesiuni de antrenament pe drumurile din apropierea casei sale, în perspectiva viitorului sezon de curse din 2024. Tânărul fost până atunci în centrul atenției doar datorită onorurilor uriașe pe care le obținuse la Under 23, dar acum a fost supus unor critici grele și mai mult decât justificate.


I LOVE DRACULA EP.01


ASCET SERVICE FORD TRUCKS

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.