Camion în flăcări. Autostrada blocată pe mulți kilometri

Camion în flăcări. Autostrada blocată pe mulți kilometri

Un incendiu a provocat perturbări semnificative în traficul pe autostradă în această dimineață, determinând închiderea temporară a tronsonului A1 dintre Calenzano și Barberino di Mugello: un camion folosit pentru transportul vehiculelor agricole a luat foc, creând o situație de urgență care a necesitat o intervenție imediată de salvare.

Incendiu pe autostrada A1
Accidentul s-a produs la km 267, iar traficul a fost blocat cu promptitudine pentru a permite pompierilor să ajungă în punctul critic împotriva traficului, plecând de la punctul de taxare Barberino cu escorta Polstrada și Società Autostrade. Două echipe de pompieri și două autocisterne au fost trimise la fața locului pentru a stinge flăcările, care cuprinseseră motorul camionului. Din fericire, intervenția la timp a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la marfa transportată.

După stingerea flăcărilor, operatorii au redeschis banda de depășire în direcția Bologna, permițând traficului să înceapă să circule încet. Cu toate acestea, situația rămâne critică: Società Autostrade raportează o coadă de mai mulți km pornind de la Firenze Scandicci.

 


SCHMITZ PRE-IAA 2024


IVECO eDAILY
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.