CAMION implicat într-un GRAV accident

CAMION implicat într-un GRAV accident

 Doi pasageri dintr-un microbuz au fost răniţi joi noapte într-un accident produs pe DN2B, între localităţile Silistraru şi Lacu Sărat, în care au fost implicate patru autovehicule, între care şi un TIR, potrivit IPJ Brăila. 

Un autoturism care tracta o remorcă se deplasa dinspre municipiul Brăila către Silistraru, moment în care una dintre roţile remorcii s-a desprins şi a zburat pe contrasens, în faţa unui TIR. Şoferul TIR-ului a frânat, însă nu a reuşit să evite impactul, roata lovind autotrenul. 

Din spatele TIR-lui venea un microbuz de transport persoane, care, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, a lovit autotrenul. În accident a mai fost implicat un autoturism, care a lovit microbuzul din spate, în momentul în care acesta a frânat. 

În urma impactului, două persoane aflate în maxi-taxi au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Toţi şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile, iar poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.