CAMION care transporta imigranți ilegali prins la vamă

CAMION care transporta imigranți ilegali prins la vamă

Şapte cetăţeni din Siria şi Irak care încercau să iasă ilegal din ţară au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac - Nagylak, judeţul Arad. Migranţii erau ascunşi într-un camion condus de un cetăţean turc, cu toţii fiind acum cercetaţi.


În noaptea de marţi spre miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean turc, în vârstă de 46 de ani, la volanul unui automarfar marca Scania înmatriculat în Turcia, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

 

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, castane din Turcia, pentru o societate comercială din Germania.

"În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul remorcii autovehiculului, au fost descoperite ascunse şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi. Acestea au fost duse la sediul instituţiei pentru cercetări, unde s-a constatat că sunt doi cetăţeni sirieni şi cinci cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani", scrie în comunicat.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi pentru şoferul mijlocului de transport şi trecere ilegală a frontierei de stat, faţă de cei şapte cetăţeni străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.