Camioane grecești cu destinația AUSTRIA, blocate la vama din Bulgaria Recomandat

Camioane grecești cu destinația AUSTRIA, blocate la vama din Bulgaria

Zeci de camioane de transport internațional au oprit la granița Oryahovo-Bechet (Bulgaria către România) cu destinația Austria, titrează presa elenă. Printre acestea se numără și camioane grecești care livrează mărfuri către Austria. Aceștia sunt blocați la granița cu Bulgaria de câteva zile în așteptarea controlului mărfurilor și a documentelor.

Presa elenă spune că această evoluție neașteptată cu consecințele dramatice pe care le presupune – întârzieri de mai multe zile în livrări, neplăceri pentru șoferi etc. – are legătură cu intrarea Bulgariei în acordul Schengen și cu obligațiile pe care și le asumă față de alte țări pentru controlul vehiculelor și al cetățenilor.

Mai mult, Austria cere Bulgariei și României controale stricte pentru care autoritățile vamale din cele două țări au fost prinse nepregătite.

Pentru șoferii greci, indignarea a fost cauzată de faptul că nu au existat informații cu privire la întârzierile iminente la intrarea camioanelor grecești în Bulgaria de la Promahonas, după cum a raportat Asociația Internațională de Transport a Proprietarilor de Camioane D.X. de N. Pieria „AKROPOLIS”, citată de presa din Grecia.


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.