Cabina unui camion a luat foc pe Valea Oltului

Cabina unui camion a luat foc pe Valea Oltului

Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi vineri dimineaţa, 13 noiembrie, să intervină pe DN 7 / E 81, porţiunea de pe Valea Oltului, capul de tractor al unui ansamblu cu remorcă fiind cuprins de flăcări.

Incidentul s-a produs în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea, pe drumul naţional care leagă Sibiul de Piteşti, pe Valea Oltului. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, remorca era încărcată cu paleţi de cărămidă. „În urmă cu puţin timp, pe DN 7, la km 222, pe raza comunei Racoviţa, a avut loc un incendiu la semiremorca unui TIR, încărcată cu cărămidă. Cauza incendiului ar fi una dintre roţi încinsă.
Traficul rutier nu a fost afectat”, au transmis şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. În plus, mai spun pompierii, exista pericolul ca incendiul să se răspândească de la cabina TIR-ului la încărcătura acestuia. La faţa locului au intervenit angajaţii Gărzii de Intervenţie Brezoi cu un echipaj ASAS - autospecială de stingere a flăcărilor cu apă şi spumă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.