C5. Un "guțulan" numit Sorin "Fraierică" Grindeanu Recomandat

C5. Un "guțulan" numit Sorin "Fraierică" Grindeanu

COLOANA A CINCEA. După ce a dormit mai mult de un an de zile cu Autostrada Ploiești-Brașov în poală, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a pus în dezbatere publică cinci variante de traseu pe care anterior le-a respins.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la o televiziune, joi, 12 ianuarie 2023, că, în opinia sa, "soluția tehnică ar fi dus la un cost de opt miliarde de euro, ceea ce nu putem accepta, dar în ultima perioadă s-a lucrat împreună cu consultantul și cu CNAIR astfel încât și costurile de implementare să fie rezonabile și cred că au fost depășite soluțiile acelea prin care să mergi în tunel până la Brașov".
Declarațiile "habarniste" ale lui Grindeanu dovedesc faptul că directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, zis "Piștol Gol", își bate joc fără nicio jenă de Ministrul Transporturilor.
În loc de concluzie: Grindeanu înghite ca pelicanu'!

Soluțiile foarte scumpe, impuse de CNAIR
Variantele de traseu, propuse de proiectant în 2021 și puse abia acum în dezbatere publică, au fost realizate conform cerințelor CNAIR din caietul de sarcini, așa cum a fost dezbătut pe larg în media în ultima perioadă.
La emisiunea "Drumurile noastre" de la B1 TV, din 2 septembrie 2022, la care au participat reprezentanți ai CNAIR și ai proiectantului, s-a explicat pe larg că variantele de traseu propuse au respectat întocmai cerințele impuse prin caietul de sarcini de Compania Națională de drumuri.
Soluțiile impuse de CNAIR prin caietul de sarcini au condus la variante de traseu foarte scumpe, practic inacceptabile.
Deși soluțiile sunt respinse de aproape toată lumea, inclusiv de ministrul Grindeanu, "Piștol Gol" a avut impertinența de a le pune în dezbatere publică.
După ce că de ani de zile își bate joc de banul public, CNAIR își bate acum joc și de timpul oamenilor, care sunt puși să își dea cu părerea despre o poveste care nu se va face niciodată!
În loc de concluzie: Încă odată "Piștol Gol" a tras și Grindeanu a picat de papagal!

Mascaradă absolut inutilă
Opinia publică și-a pierdut răbdarea! Acum CNAIR încearcă să își acopere murdăria ca pisica.
Șeful CNAIR încearcă să își spele rușinea miserupismului și a incompetenței crase cheltuind și mai mulți bani publici.
Deși nu a acceptat nicio variantă de traseu pentru Autostrada Ploiești-Brașov, CNAIR a făcut o mascaradă de consultare publică absolut inutilă cu unicul scop de a-și acoperi vinovăția pentru faptul că un an de zile angajații "de la stat" doar au tăiat frunze la câni.
Timpul trece - leafa merge, autostrada nu se face și "piștoleții" își bat joc de noi, pe banii noștri!
În loc de concluzie: Și ne mai mirăm că nu avem autostrăzi?!?

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rubrică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.