C5. "Gogoriță", numită secretar general al Ministerului Transporturilor Recomandat

C5. "Gogoriță", numită secretar general al Ministerului Transporturilor

COLOANA A CINCEA. Surse bine informate dintr-o clădire mare din apropierea Gării de Nord ne-au livrat o informație bombă: Mariana Ioniță "Gogoriță", fosta șefă a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR), preia, începând de luni, 20 decembrie 2021, funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

După debarcarea de pe scaunul de director general al CNAIR, Mariana Ioniță a căzut pe "perne moi". Ea a fost numită, cu 1 octombrie 2021, pe funcția de director al Direcției Transport Feroviar din Ministerul Transporturilor.
Începând de luni, ea preia cea mai înaltă funcție de funcționar din MT, cea de secretar general.
Această numire vine subit, după ce "Gogoriță" i-a făcut o vizită fostului ministru "pârnăiaș" al Transporturilor Miron Mitrea, poreclit în lumea interlopă "Nașu".
După întoarcerea la guvernare a PSD, la biroul Nașului s-a făcut coadă. Fostul ministru-infractor de drept comun "face și desface" oameni pe funcții în guvernul "gheneralului" Ciucă.
Puterea lui Mitrea vine din perioada în care el a fost închis, un an de zile, în aceeași celulă cu Paul Păcuraru, actualul patron de fațadă al postului de televiziune Realitatea Plus.
Gurile rele, da' bune susțin că Nașu se laudă că deține, în realitate, prin interpuși, 60% din acțiunile postului de televiziune.
Mariana Ioniță se întoarce astfel la "prima ei dragoste": Miron Mitrea!
Pe vremea când era ministru, Nașu a numit-o pe Gogoriță director general în Ministerul Transporturilor, coordonator al activității Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL). Atunci și-a tras Mariana Ioniță una dintre cele 124 de vile construite de ANL în cartierul rezidențial din spatele complexului Romexpo din București.
Și azi, Gogoriță locuiește în aceeași vilă, pe care și-a cumpărat-o pe o sumă modică de la ANL-ul din subordine.
În loc de concluzie: Dacă Ioniță a marcat cash-u', o promovează iarăși Nașu!

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.