C5. Corleone din CNAIR, "traseizat", șpăguit, arestat Recomandat

C5. Corleone din CNAIR, "traseizat", șpăguit, arestat

Coloana a cincea. Florea Dascălu, zis Corleone, directorul Direcției Întreținere din CNAIR, este un campion absolut al șpăgii instituționalizate combinată cu traseismul politic.

Arestatul de acum și-a început "activitatea revoluționară" din politica românească în anul 1999. Nu bine s-a angajat Florică la Compania de Drumuri că a și "plonjat" la organizația PD-sector 3, pe vremea în care acest partid era făcea parte din Guvernul României.
În momentul în care, în 2004, PD a revenit la guvernare în alianța DA, Florică s-a crezut pe cai mari. El a făcut presiuni asupra șefului de atunci al organizației PD - sector 3, care a cedat într-un final insistențelor. Omul s-a dus la Anca Boagiu, proaspăt numită ministru la Transporturi, și a convins-o să îi dea lui Corleone postul de director general CNADNR. Norocul nostru este că Băsescu a refuzat-o atunci pe Boagiu, pentru că știa ce "poamă" este Florică!
Menținându-și "crezul politic", de la PD a trecut la PSD, după ce au plecat de la guvernare oamenii "Chiorului".
După o carieră fulminantă în brațele stângii, Florea a decis apoi să tragă pe dreapta, adică la PNL.
Dar unde credeți că și-a desăvârșit Corleone minunata "operă politică"?! Ați ghicit: în partidul celor autodeclarați incoruptibili, adică la USR, organizația sector 2.
Sigur, nu există nicio legătură între înscrierea lui Corleone la USR și faptul că în acea perioadă la cârma Ministerului Transporturilor era Cătălin Drulă, zis "Drulică Frânaru"! Și nu trebuie uitat faptul că Drulică este președintele partidului care blamează neîncetat corupția din societatea românească.
Arestarea lui Florea Dascălu, în urma unui flagrant de luare de mită făcut de către DNA, ar trebui să îi pună pe gânduri pe ceilalți membri ai USR. Denumirea partidului ar putea fi ușor schimbată din "Uniunea Salvați România", în "Uniunea Șpăguiți România".
În loc de concluzie: Abrevierea numelui partidului ar rămâne neschimbată: USR!

Și, pentru Florică, nimic?
La începutul anilor 2000, Corleoane parcă avea o premoniție. El vizita foarte des închisoarea Jilava, dar nu ca să se acomodeze cu "viitorul loc de cazare". Acolo funcționa o fabrică de indicatoare rutiere pe care Florică, în calitatea lui de directoraș responsabil tot cu întreținerea la Compania de Drumuri o "călca" în mod constant.
Cu zâmbetul pe buze Corleone întreba, de fiecare dată: "Și pentru mine nimic?"
După ce va fi condamnat, Florică are mari șanse să revină la Jilava. Deși fabrica de indicatoare rutiere de acolo nu mai există, Corleone ar primi un alt răspus la aceeași întrebare.
În loc de concluzie: "Și, pentru mine, nimic?" , "Ba da, pentru mai mulți ani, cazare gratuit!".

Genul programului: PAMFLET!
Coloana a cincea este o rublică de pamflet și trebuie tratată ca atare.
Le mulțumim tuturor prietenilor noștri care ne sprijină cu informații de calitate premium.
Îi rugăm pe toți cei care vor să ne trimită informații, documente, fotografii sau videoclipuri să ne contacteze prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.