Bunicul fetiţei ucise de camion în Bucium a murit, în același loc, tot în accident Recomandat

Bunicul fetiţei ucise de camion în Bucium a murit, în același loc, tot în accident

Nu se ştie din ce motiv, acesta a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit violent de un stâlp. S-a dus astfel lângă nepoţica lui, ucisă pe 8 septembrie în curtea familiei de un camion rămas fără frâne.

Nenorocirile se ţin lanţ în familia micuţei de trei ani ucise de camionul scăpat de sub control pe Bucium, la intrarea în Iași, pe 8 septembrie 2020. Bunicul fetiţei a murit ieri, după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp, tot în Bucium, în zona Lidl. Astfel, la nicio lună de la accident, bunicul s-a dus la nepoţica sa, în ceruri, culmea, tot în urma unui accident rutier. Totuşi, cauza decesului o vor stabili medicii legişti, deoarece poliţiştii intuiesc faptul că bărbatului de 65 de ani i s-a făcut rău la volan şi nu a mai putut controla autoturismul. Accidentul a avut loc în jurul orei 14, atunci când şoferul s-a izbit de un stâlp, iar el a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din interior.

„Accidentul rutier a avut loc pe şoseaua Bucium, în faţa magazinului Lidl. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu şase subofiţeri şi o ambulanţă de la SAJ Iaşi. În urma manevrelor de resuscitare, din nefericire, conducătorul autoturismului în vârstă de 64 de ani a fost declarat decedat”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi. Bărbatul locuia în municipiul Iaşi, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal de cercetare. Nepoţica acestuia, în vârstă de trei ani, a murit pe data de 8 septembrie, atunci când un camion scăpat de sub control a ieşit de pe şosea, a intrat în curtea casei unde se juca şi a lovit-o. Camionul s-a oprit în zidul casei vecinilor, după ce a mai dărâmat un gard. Micuţa tocmai ieşise din casă, iar în urma ei se afla o verişoară şi bunica acestora. Femeia a fost şi ea rănită uşor de mastodontul scăpat de sub control. A murit, de asemenea, şi şoferul camionului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.