Bucăți din parapetul rutier au ajuns pe calea ferată după un accident de camion Recomandat

Bucăți din parapetul rutier au ajuns pe calea ferată după un accident de camion

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au transmis că a avut loc un accident rutier în zona Câineni – Vâlcea: „Un TIR a lovit parapetul din piatră.

camion cu roata distrusa

În urma impactului, parapetul a fost aruncat pe calea ferată. Se deplasează un echipaj de la Stația Brezoi”.

Sursa citată a mai menționat și că bucățile din parapetul DN7 au fost degajate de pe calea ferată, între timp, iar în urma accidentului nu au rezultat victime, precizează publicația Turnul Sfatului.

Accident pe Valea Oltului, provocat de un șofer de camion
Din imagini se observă că TIR-ul al cărui șofer a provocat întreaga situație are una dintre roțile de pe partea dreaptă spartă. Cel mai probabil, aceasta a fost și cauza producerii evenimentului rutier, continuat cu respectivul incident feroviar. Rămâne însă ca ancheta polițiștilor să descopere cauza și împrejurările în care s-au produs aceste evenimente.

La nici 20 km depărtare de locul incidentului, în zona Boița – Sibiu, se fac lucrări la carosabilul DN7 / E81, la intrarea în defileu, din cauza cărora zilnic, indiferent de oră se produc ambuteiaje în zonă, motiv pentru care traficul pe Valea Oltului se desfășoară cu dificultate. Lucrările au început la jumătatea verii și vor continua până la finele acestui an.

Incidentul de pe Valea Oltului este al doilea eveniment rutier produs pe parcursul zilei de marți, 6 septembrie, în județul Vâlcea. Cu nici o oră înainte, un bărbat de 70 de ani, din Drăgășani, a nimerit sub roțile tractorului pe care-l repara. Din motive neelucidate încă, autovehiculul s-a pus în mișcare și l-a zdrobit pe bărbatul care a ajuns în stare gravă la spital. 


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.