BREAKING NEWS. Tânăr lovit intenționat pe trecerea de pietoni pentru că trecea prea încet

BREAKING NEWS. Tânăr lovit intenționat pe trecerea de pietoni pentru că trecea prea încet

Un tânăr a fost lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei pentru că ar fi traversat prea încet strada. În imaginile video se observă cum bărbatul aflat la volan merge cu viteză spre tânărul de 17 ani şi îl împinge câţiva metri cu partea din faţă a maşinii, în timp ce martorii care au filmat întreaga scenă strigau la el să se oprească. Şoferul este acum cercetat pentru tentativă de omor.

În filmarea realizată de un martor şi postată pe Facebook se vede cum un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4, se află în faţa unei maşini oprite şi pare că discută cu şoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că este pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, şoferul accelerează şi îl împinge pe tânăr câţiva metri. Martorii strigă la şofer să se oprească, iar apoi bărbatul se dă jos din maşină şi continuă cearta cu cei care au asistat la întreaga scenă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul de 17 ani a depus plângere împotriva şoferului la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri, bărbatul fiind cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.