Biciclete electrice cu autonomie de 100 kilometri

Biciclete electrice cu autonomie de 100 kilometri

Evolio intră pe piaţa bicicletelor electrice prin lansarea a două modele cu autonomie de 40-100 km, noile produse oferind trei moduri de propulsie în funcţie de preferinţe, respectiv clasic, electric şi hibrid.

În modul hibrid, cu X-bike se poate pedala asistat de motorul electric.

Modelul X-bike este o bicicletă de tip Mountain bike, cu suspensie duală reglabilă, schimbător cu 21 de viteze, roţi de 26', cauciucuri Kenda, adaptate atât deplasărilor pe şosea cât şi incursiunilor 'off-road'.

X-Bike permite deplasări cu viteze de până la 40 km/h în modul hibrid şi de până la 30 km/h în modul electric, având o autonomie de până la 100 km în primul mod şi de până la 50 km în modul exclusiv electric.

Pentru necesităţile de deplasare urbană, Evolio lansează şi o bicicletă ultracompactă X-bike mini, pliabilă în doua puncte şi care încape în aproape orice portbagaj şi cântăreşte doar 18 kg.

X-Bike mini are suspensie faţă hidraulică, frâne disc şi anvelope de 20 de inch cu jante din dur-aluminiu. X-bike mini atinge viteze de până la 25 Km/h în modul electric şi de până la 35 km/h în modul hibrid iar autonomia este de 40, respectiv 90 km.

Bicicletele X-bike sunt dotate cu baterii Samsung Li-Ion de 10,4 Ah, schimbătoare de viteză Shimano, frâne disc, suspensie hidraulică şi cadru pliabil din aluminiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.