Bărbat decedat după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni nemarcată Recomandat

Bărbat decedat după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni nemarcată

Un bărbat de 70 de ani a decedat, joi seara, după ce a fost lovit de un TIR pe o trecere de pietoni de pe DN2 - E85, în localitatea Adjud, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi, joi, la ora 20,24, despre producerea unui accident de circulaţie în localitate. Din primele verificări, o autoutilitară condusă de un bărbat, în timp ce se deplasa în municipiul Adjud, a surprins şi accidentat un bărbat de 70 de ani care se afla angajat în traversarea străzii în calitate de pieton. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a pietonului, căruia i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul pietonului", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul este semnalizată, nu şi marcată, astfel că poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier, dar şi eventuale responsabilităţi ale administratorului drumului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.