Autoturismul unei șoferițe, lovit de camion. Tânăra s-a lansat în urmărirea mastodontului Recomandat

Autoturismul unei șoferițe, lovit de camion. Tânăra s-a lansat în urmărirea mastodontului

Totul a început în Vama Halmeu, acolo unde un cetățean iucrainean, șofer al unui camion marca Volvo, a consumat o bere de 0.33 ml și aproximativ 150 ml de tărie, iar după câteva ore a ajuns în municipiul Satu Mare, cu destinația Ungaria. Pe Drumul Careiului, o șoferiță, aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero, a ieșit din parcare, efectuând manevra de mers cu spatele.

După ce a reușit să iasă din parcare și se pregătea să pornească de pe loc, un camion care era oprit la trecerea pentru pietoni s-a pus în mișcare, circulând pe banda a doua de circulație, apoi a tras brusc spre banda întâi. Iar cu semiremorca a acroșat, în partea stângă spate, autoturismul Dacia Sandero. Întrucât șoferul autocamionului și-a continuat deplasarea și nu a oprit, șoferița a pornit după el, apelând între timp Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Păgubita s-a oprit apoi și s-a prezentat la sediul poliției.

În continuare, șoferul camionului a fost oprit de un echipaj de poliție pe centura de ocolire a municipiului Carei, fiind testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doar că, din cauza situației politice și militare din Ucraina și a introducerii legii marțiale, șoferul vinovat nu poate fi identificat pe teritoriul țării vecine și astfel nu poate să fie citat pentru a fi audiat și tras la răspundere.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.