Autostrada A1 este blocată după ce două camioane s-au ciocnit Recomandat

Autostrada A1 este blocată după ce două camioane s-au ciocnit


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

 

 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în cursul nopții, a avut loc o tamponare între două TIR-uri încărcate cu saci de ciment, respectiv produse alimentare, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Săliște, județul Sibiu.

 

Nu au fost persoane rănite, însă traficul rutier este oprit în continuare pe banda de urgență și pe prima bandă, circulându-se doar pe banda nr. 2.

Din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil, traficul rutier se desfășoară îngreunat, în ambele direcții, pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între localitățile Călimănești și Căciulata, județul Vâlcea. Se acționează pentru remedierea situației.

Traficul rutier rămâne închis, din data de 26 august 2022, pe DN 17B, la kilometrul 44+200 de metri, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanți pe carosabil, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, începând din zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești, Bragadiru, Berceni și Glina.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.