Autocarele care transportau starurile muzicii în turnee, transformate în „dormitoare” pentru medici Recomandat

Autocarele care transportau starurile muzicii în turnee, transformate în „dormitoare” pentru medici

Fanii muzicii știu că nu mai există concerte și turnee live în acest moment.


Pe lângă sălile și arenele lăsate goale în lipsa festivalurilor, autobuzele transformate la comandă pentru starurile muzicii din întreaga țară sunt de asemenea trase la garaj.
Dar când Tarrant Anderson a devenit proprietarul unei flote de „hoteluri-pe-roți” pe care nu o mai putea folosi, a decis să „facă bine”.
În ciuda faptului că afacerea i-a a fost „decimată” de blocarea țării și instituirea sătrii de urgență, el și-a propus să le predea către Sistemul de sănătate al Scoției.
Tarrant spune pentru Newsbeat că Vans For Bands era în plină dezvoltare, dar că la începutul lunii martie dar a trebuit să se adapteze.
„Aveam contracte pentru a acoperi 30 de 40 de turnee când acestea au fost anulate după ce COVID-19 a început să se răspândească în toată Europa, scrie BBC.

„Toate vehiculele noastre s-au întors la garaj și nu erau folosite”.
El spune că industria muzicală este „în genunchi” din cauza blocaj și că ultima lună a fost „un coșmar”.
Dar în aceeași perioadă, Tarrant spune că a fost greu să ignore imaginile cu medici și asistente epuizate care au apărut îndin mass-media.
„Aveam toate aceste autobuze care doar adunau praful, așa că ne-am gîndit ce putem face.
Principalul lucru pe care l-am înțeles a fost că spitalele aveau nevoie de locuri pentru ca personalul să se odihnească și să se simtă ca acasă."

El spune că industria turistică este „în genunchi” din cauza blocării și că ultima lună a fost „un coșmar de încercare să ne asigurăm că putem supraviețui”.
Dar în acea perioadă, el spune că a fost greu să ignore imaginile medicilor și asistentelor epuizate din mass-media.
„Am avut toate aceste autobuze care adună praf, așa că am căutat în social media să vedem ce putem face.
"Principalul lucru pe care l-am observat a fost că spitalele aveau nevoie de locuri pentru ca personalul să se odihnească, să se decomprime și să se simtă mai uman."
După ce s-a asigurat standardele de sănătate și securitate ale NHS sunt respectate - flota Vans For Bands a început să lucreze pentru spitale.
Tarrant spune în curând vor fi gata „o mulțime de autobuze” pentru a fi expediate să deservează „cât mai multe spitale”, scrie BBC. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.