Autocamion încărcat cu lăzi de carne, răsturnat pe carosabil Recomandat

Autocamion încărcat cu lăzi de carne, răsturnat pe carosabil

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, pe DN 1N Centura Apahida-Vâlcele, la kilometrul 15+900, un autocamion încărcat cu lăzi de carne, a intrat în balans și s-a răsturnat pe o parte, în afara suprafeței carosabile. În urma impactului șoferul a suferit multiple leziuni, urmând a fi evaluat medical. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Apahida, valorile de trafic fiind ridicate.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată în județul Cluj, pe DN 1N Centura Apahida-Vâlcele, la kilometrul 15+900, unde un autocamion s-a răsturnat în afara suprafeței carosabile. În urma impactului șoferul a suferit leziuni ușoare. Valorile de trafic se mențin ridicate.
Potrivit IPJ Cluj În jurul orei 06.40, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj – Est, km. 15+ 900m, sensul de mers Vâlcele – Apahida, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia un ansamblu de vehicule s-a răsturnat.

Din primele informații, conducătorul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat de 55 de ani, din județul Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.