Austria. Şofer profesionist român, 20 de luni de închisoare pentru că a bătut un coleg Recomandat

Procurorul Karl Fischer (stânga sus), avocatul apărării Milorad Erdelean (stânga jos) și șoferul profesionist român condamnat (dreapta) Procurorul Karl Fischer (stânga sus), avocatul apărării Milorad Erdelean (stânga jos) și șoferul profesionist român condamnat (dreapta)

Un şofer profesionist român va face închisoare, în Austria, după ce a rupt în bătaie un coleg, în parcare, cu o rangă.

Pentru a i se reduce pedeapsa, românul şi-a recunoscut vina şi şi-a asumat atacul, de o violenţă rară.
Cu o rangă de fier, un șofer român de camion l-a bătut atât de tare pe un coleg, în parcarea de lângă Völlerndorf, încât acesta a ajuns la spital cu fractură deschisă la baza craniului, mai multe oase rupte la faţă şi rană deschisă în zona intestinelor.
Şoferul român, care are 32 de ani, a fost judecat de Tribunalul provincial din St. Polten, scrie meinbezirk.at, iar judecătorul a spus în timpul procesului că victima a fost norocoasă că a ajuns în viaţă la spital. Agresiunea a avut loc în iulie 2015 şi a fost nevoie de mai mult de patru ani până când românul a fost condamnat.
Cei doi şoferi se cunoşteau şi au băut împreună în pauza de odihnă, apoi s-au luat la bătaie. Victima are 39 de ani şi suferă de deficienţe de memorie, după loviturile încasate. Atacatorul avea aprope 2 la mie alcoolemie când a fost arestat, după bătaie.
Dacă nu interveneau doi şoferi maghiari care au văzut toată scena, procurorul de caz a spus că şoferul român nu s-ar fi oprit şi cel mai probabil ar fi fost vorba despre o crimă acum.
Românul a fost condamnat la finalul procesului la 20 de luni de închisoare şi plata a 2.000 de euro daune victimei sale, care dorește să solicite în plus și cheltuielile mari de spitalizare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.