Atenționare! Se circulă în condiții de iarnă în centrul țării

Atenționare! Se circulă în condiții de iarnă în centrul țării

Carosabilul este acoperit cu zăpadă sau umed pe drumuri din județele Brașov, Sibiu, Harghita, Mureș și Covasna, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Este vorba despre: DN 7C Km 130+000 - 134+000 Bîlea (Sibiu), zăpadă frământată 1-2 cm; în rest, carosabilul este umed în județele Brașov, Sibiu, Harghita și este parțial umed în Mureș și Covasna.

DRDP Brașov spune că a intervenit cu 14 autoutilaje și s-au răspândit 56 de tone de material antiderapant, în intervalul orar 12:00 - 17:00. SDN Brasov a actionat cu 6 autoutilaje și s-au răspândit 22 tone material antiderapant pe DN 1, DN 11 și DN 73.

Secția de Drumuri Sibiu a intervenit cu 1 autoutilaj și s-au răspândit 4 tone de sare pe DN 7C.Sectia Autostrăzi Sibiu a actionat cu 4 autoutilaje și s-au răspândit 16 tone de sare pe A1 și A3.

Drumarii din Sfântu Gheorghe au intervenit cu 3 autoutilaje și s-au răspândit 14 tone de sare pe DN 10, DN 12 și DN 13E.

Ninge mărunt în județul Brașov, la Predeal, în județul Sibiu, la Bâlea Cascadă, la Săliște si în județul Covasna, la Întorsura Buzăului. Vântul bate cu 30 - 40 km la oră în județul Covasna, iar în rest, slab.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.