Atenție șoferi de CAMION. Mari ambuteiaje în Olanda Recomandat

Atenție șoferi de CAMION. Mari ambuteiaje în Olanda

Șoferii se vor confrunta cu blocaje semnificative în trafic în următoarele săptămâni din cauza unor lucrări majore la infrastructura rutieră și feroviară din Olanda.

Administrația pentru Infrastructură și Managementul Apelor – Rijkswaterstaat a demarat lucrări de întreținere pe autostrada A10 lângă Amsterdam și pe autostrada A2 lângă Utrecht, ceea ce va cauza întârzieri semnificative pentru șoferi. De asemenea, lucrările la căile ferate au oprit traficul feroviar către și dinspre gara centrală Amersfoort până duminică.

Lucrări la A10
Inelul interior al autostrăzii A10, în direcția Amsterdam-Oost, a fost închis în noaptea trecută între Durgerdam și Watergraafsmeer. Această porțiune de drum va rămâne închisă până pe 9 septembrie. Totodată, și autostrada A8, care se conectează cu A10 Noord, este închisă. Șoferii sunt sfătuiți să folosească ruta ocolitoare pe inelul exterior și să se aștepte la o durată suplimentară de călătorie de până la o oră.

În timpul verii, Rijkswaterstaat a efectuat lucrări pe inelul exterior al A10, care au generat deja trafic intens în și în jurul orașului, în special în primele două săptămâni. Aceste lucrări au fost finalizate recent.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.