Astăzi a început cea mai mare acțiune de control dedicat camioanelor din Europa Recomandat

Astăzi a început cea mai mare acțiune de control dedicat camioanelor din Europa

Roadpol, rețeaua europeană de cooperare a poliției rutiere, va derula campania „Truck & Bus” în săptămâna 18-24 iulie . Această operațiune de control paneuropeană se efectuează de patru ori pe an pe drumurile europene.

Este o cooperare operațională între Poliția Rutieră Europeană, cu scopul de a reduce numărul de victime și accidente de circulație în conformitate cu Planul de Acțiune European 2021-2030. Supravegherea se efectuează pe tot felul de drumuri și în orice moment al zilei, în special pe acele drumuri unde intensitatea circulației l este mai mare.

 Obiectivul campaniei „Camioane și autobuze”, programată în săptămâna 18-24 iulie, este intensificarea controalelor autovehiculelor grele utilizate pentru transportul de mărfuri, autobuzelor și vehiculelor destinate transportului de mărfuri periculoase. În aceste zile, controalele se vor concentra asupra nerespectării limitelor de viteză, timpilor de conducere și de odihnă, starea psihofizică a șoferilor, manipularea tahografelor, depozitarea mărfurilor, reglementările ADR, condițiile tehnice ale vehiculelor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.