ALERTĂ. Atenție ȘOFERI! Ungaria închide traficul pentru CAMIOANE

ALERTĂ. Atenție ȘOFERI! Ungaria închide traficul pentru CAMIOANE

 

Autoritățile din Ungaria a impus restricții cu privire la circulația autovehiculelor de marfă, cu o capacitate de peste 7,5 tone,începând din această seară, de la ora 23.00 și până duminică, ora 23.00. Acestea vor fi valabile în fiecare week-end, transmite Poliția de Frontieră.

Șoferii de tiruri vor fi obligați să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea menţine un contact permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unui control operativ pentru acest tip de mijloace de transport (ex. suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, suplimentarea arterelor de control, redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună etc.). În continuare, Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise transportului de mărfuri, astfel încât la ridicarea restricţiilor să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, precum şi consultarea aplicaţiei Trafic on-line pentru autovehiculele de mare tonaj”, se arată în comunicat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.