Video: Alba. Șofer profesionist, mort în camionul spulberat de tren pe ceață Recomandat

Video: Alba. Șofer profesionist, mort în camionul spulberat de tren pe ceață

Un şofer profesionist a murit în cabina propriului camion într-un accident produs la Beldiu, în Alba.

Camionul lui a fost spulberat de tren, pe ceaţă.
Şoferul de camion a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit, marţi, 12 noiembrie 2019, dimineaţa, de un tren de pasageri pe raza localităţii Beldiu, între oraşele Teiuş şi Aiud.
Un pasager din garnitură a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi alţi trei, atacuri de panică.
Potrivit Poliţiei, la o trecere la nivel cu calea ferată între Gârbova şi Beldiu, semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, a avut loc un accident produs între un tren şi un camion, în zona respectivă, la ora producerii accidentului fiind în vigoare o atenţionare de Cod galben de ceaţă.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a intervenit cu forţe de la Aiud şi Alba Iulia pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor medical.
"Şoferul camionului a fost descarcerat. El prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat", au transmis reprezentanţii ISU Alba.
Echipajele ISU au intervenit şi pentru acordarea de ajutor medical pentru un pasager din tren, care este asistat medical în urma unui traumatism cranio-cerebral şi care va fi transportat la spitalul din Aiud. Trei persoane au suferit atacuri de panică, au mai transmis cei de la ISU.
Trenul, care făcea legătura între Sighişoara şi Cluj Napoca, este format din locomotivă şi două vagoane, rămânând deocamdată staţionat. Unul dintre vagoane a suferit avarii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.