Acțiunea BARIERA la frontiera Nădlac II și alte două PTF-uri. Sute de camioane și autocare au fost controlate Recomandat

Acțiunea BARIERA la frontiera Nădlac II și alte două PTF-uri. Sute de camioane și autocare au fost controlate

O acțiune de amploare – care a primit numele BARIERA – a fost organizată sâmbătă, 28 septembrie 2024, în Punctele de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, Giurgiu și Albița.

În doar patru ore, polițiștii de frontieră din cele trei vămi au verificat sute de mijloace de transport – camioane, autocare și autoturisme – fiind folosite inclusiv patrule canine.

În PTF Giurgiu polițiștii de frontieră au depistat în mai multe autocare ce veneau din Turcia bunuri contrafăcute.

În total au fost confiscate 1.316 articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri, în valoare de peste 162.000 de lei, iar patru cetățeni, doi români, un turc și un moldovean, sunt cercetați pentru infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Poliția de Frontieră precizează că „polițiștii de frontieră de la nivelul întregii țări urmează să desfășoare astfel de acțiuni în perioada următoare pentru combaterea infracționalității transfrontaliere și tragerea la răspundere a celor care încalcă legea”.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.