Accident între două camioane pe autostrada București - Pitești. Un bărbat a murit Recomandat

Accident între două camioane pe autostrada București - Pitești. Un bărbat a murit

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe A1, în care au fost implicate două camioane. În urma accidentului, circulaţia pe prima bandă pe sensul Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 21, a fost restricţionată, în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 să intervină pe autostradă, în urma producerii unui accident rutier pe A1, Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 21, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitală după ce două autovehicule de tonaj mare au fost implicate într-un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că şoferul şi un pasager dintr-unul dintre TIR-uri au nevoie de îngrijiri medicale, pasagerul fiind inconştient.

„Pasagerul, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale şi şoferului TIR-ului.

Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.