Accident îngrozitor cu o autoutilitară și alte 2 mașini Recomandat

Accident îngrozitor cu o autoutilitară și alte 2 mașini

Astăzi, în jurul orei 20.05, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 19 în localitatea Botiz a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 36 de ani, din localitatea Botiz în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 19, în localitatea Botiz, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, prin neadaptarea vitezei într-o curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani și cu o autoutilitară condusă de către un alt bărbat de 38 de ani, ambii din județul Bihor.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto de 47 de ani, respectiv de 38 de ani și a unui pasager de 45 de ani, din județul Bihor, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.