Accident în Timiș, între un camion și două mașini. Un șofer, încarcerat

Accident în Timiș, între un camion și două mașini. Un șofer, încarcerat

Accident de circulație, vineri dimineață, pe DN6, în zona localității Găvojdia. Un șofer a rămas încarcerat după ce două mașini și un autotren s-au ciocnit.


Accidentul s-a petrecut vineri dimineață, pe DN6, în zona localității Găvojdia. Polițiștii spun că un cetățean bulgar, în vârstă de 47 de ani, circula la volanul unui autoturism dinspre Lugoj spre Caransebeș. În zona localității Găvojdia bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens acolo unde mașina sa s-a ciocnit de un autotren condus de un tânăr de 25 de ani, iar apoi a ricoșat într-un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani care circula în aceeași direcție cu autotrenul.

În urma impactului, cetățeanul bulgar a rămas încarcerat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos și predat echipelor medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor stabili, la finalul anchetei, din ce motiv a pierdut bărbatul controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.