Accident grav pe Valea Oltului cu un camion implicat. Doi răniți încarcercați din care unul, inconștient

Accident grav pe Valea Oltului cu un camion implicat. Doi răniți încarcercați din care unul, inconștient

Un accident rutier grav a avut loc, marți dimineața, pe Valea Oltului, la limita de județ Sibiu – Vâlcea. Două persoane sunt încarcerate, una dintre ele fiind în stare de inconștiență.

UPDATE
Accidentul rutier s-a petrecut din cauza unui șofer din Caraș Severin care a intrat pe contrasens. Atât el, cât și pasagera din dreapta, sunt răniți. „Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Caraș Severin, care se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj. Șoferul mașinii și pasagera din dreapta sunt răniți. Traficul este în continuare blocat, polițiștii rutieri sunt la fața locului”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială
Din primele informații, un TIR și un autoturism s-au ciocnit în zona localității Lazaret. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SAJ SIBIU și echipaje ISU Sibiu.

„SAJ Sibiu trimite de urgență un echipaj de tip B, pe DN7, Valea Oltului, la limita de județ Sibiu – Vâlcea pentru un accident rutier între un TIR și un autoturism. Din primele informații sunt două victime încarcerate. Se pare că o victimă este inconștientă”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu

De asemenea, ISU Sibiu intervine cu un echipaj de descarcerare, o autospeciala cu apă și spumă și un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd. Intervenția se află în dinamică.

Traficul rutier este complet blocat în zonă. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului (oradesibiu.ro).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.