Accident grav între un camion două autoutilitare și o mașină: Un mort Recomandat

Accident grav între un camion două autoutilitare și o mașină: Un mort

Accident grav, marți după-amiază, în comuna Gherăeşti din județul Neamț. Trei persoane au rămas încarcerate, după ce o maşină, două autoutilitare şi un TIR s-au ciocnit puternic. O fată de 16 ani a fost declarată decedată.

„În urma impactului trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară şi două în autoturism”, a transmis ISU Neamț. Pompierii au reușit să elibereze victimele, conducătorul uneia dintre autoutilitare și două pasagere din autoturism.

O fată de 16 ani, pasageră în autoturism, prezenta semne incompatibile cu viața și a fost declarată decedată la fața locului. „O femeie de 40 de ani şi doi bărbaţi de 20 şi 48 de ani au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la CPU Roman”, a mai transmis sursa citată. Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ 2 ore. La locul solicitării au acționat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Roman şi trei echipaje cu ambulanţe de la SAJ Roma


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

n.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.