Accident grav cu un camion și 3 mașini

Accident grav cu un camion și 3 mașini

Trei mașini și un camion implicate într-un accident grav pe str. Corneliu Coposu, marți dimineața.

Pompierii și echipajele de urgență au intervenit la fața locului. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, iar trei dintre ele au fost transportate la spital.

Trei persoane transportate la spital

A intervenit descarcerarea pentru a scoate din mașini o femeie și un bărbat, care nu au putut ieși singuri. „În acest moment, 3 persoane primesc îngrijiri medicale, fiind vorba despre două femei și un bărbat. Dintre aceștia, una dintre femei și bărbatul nu au putut ieși singuri din autoturisme, astfel că pompierii i-au extras în siguranță folosind echipamentele din dotare, pentru a nu agrava posibilele leziuni. Toate victimele sunt conștiente, cooperante, dar prezintă multiple traumatisme”, a informat ISU Cluj.

„Au primit îngrijiri medicale la fața locului 5 persoane, însă numai 3 dintre acestea au fost transportate la spital. Mai exact, a fost vorba despre o femeie de aproximativ 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 41 de ani.

La intervenție au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă, respectiv o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.