Accident grav cu două camioane şi două maşini în Bucureşti Recomandat

Accident grav cu două camioane şi două maşini în Bucureşti

Mai multe persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme, produs marţi, pe A1, în apropiere de Bucureşti. Conform echipajelor de salvare, accesul la victime este dificil, mai ales că un autoturism a fost prins între cele două autotrenuri. A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

”Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă-spate pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Într-un autoturism a fost găsită o persoana încarcerată.

În unul dintre autotrenuri a fost găsit şoferul, care a fost şi el scos din vehicul, fiind conştient. Şoferul celui de-al doilea autotren nu are probleme medicale.

”Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentanţii ISU.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Video AICI


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.