Accident evitat la milimetru după ce un camion depășește pe linie continuă

Accident evitat la milimetru după ce un camion depășește pe linie continuă

O depășire care putea oricând să se transforme în accident mortal i-a înfiorat pe cei care au văzut imaginile apărute online, care atrag atenția că la tot pasul există pericole pe șosele.

Totul s-a întâmplat pe DN10, în zona Măgura. Șoferul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Buzău-Brașov a surprins cu ajutorul camerei de bord momentul depășirii. Un camion ce venea dinspre Brașov spre Buzău intră în depășire, deși marcajul continuu nu permitea astfel de manevre, și nici zona, în care există foarte multe curbe.

Camionul a trecut milimetric pe lângă mașina șoferului care a imortalizat totul. Din fericire, întrucât șoferul ce se deplasa spre Brașov a avut reflexe, încetinind și trăgând dreapta, impactul cu camionul a fost evitat.

Amintim că un alt incident de acest gen a fost relatat în presă săptămânile anterioare, pe același drum, DN10. În acel caz, în curbă, chiar în apropierea unui pod, având în față o mașina care venea din sens opus, șoferul face o depășire la limită, pe linie continuă. Șoferul care venea din sens opus, dinspre Brașov spre Buzău, a fost forțat să frâneze și să tragă dreapta, ieșind în decor, pentru a evita un impact. Ulterior, în acest caz, șoferul a rămas fără permis.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.