Accident cu două autoturisme și trei camioane. Mai mulți răniți

Accident cu două autoturisme și trei camioane. Mai mulți răniți

Un accident grav s-a produs luni dimineață pe Drumul Național 2, în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău.

Centrul infotrafic al Poliției Române anunță că traficul este blocat după ce două autoturisme și trei TIR-uri s-au ciocnit.

Trei oameni au fost răniți.

ACTUALIZARE Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit că este vorba despre o coliziune între 5 autovehicule, conduse de şoferi cu vârste cuprinse între 20 şi 62 de ani, din Vadu Paşii, Prahova şi Ucraina. Patru dintre aceştia se deplasau pe direcţia de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers, precizează IPJ.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 20 de ani şi a pasagerului acestuia, un bărbat din Vadu Paşii, şi a unui alt şofer de 62 de ani din Prahova.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. ''În urma accidentului rutier produs pe raza localităţii Poşta Câlnău, la UPU-SMURD au fost transportate 3 victime: 2 bărbaţi (tată şi fiu), în vârsta de 47, respectiv 21 de ani.

Tânărul a fost transportat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat în secţia UPU-SMURD, iar situaţia lui este critică. Se fac eforturi pentru a fi salvat! Tatăl, în vârstă de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng.

Este stabil, conştient, în curs de investigaţii. Încă o victimă din accidentul produs în localitatea Poşta Câlnău a fost transportată la UPU-SMURD, un bărbat în vârstă de 62 de ani. Acesta a suferit un traumatism toracic, este la acest moment, în curs de investigaţii'', a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bratosin. (digi24)



TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.