A murit și fata de 18 ani, care supraviețuise accidentului de camion în care și-a pierdut familia Recomandat

A murit și fata de 18 ani, care supraviețuise accidentului de camion în care și-a pierdut familia

Un accident cumplit a schimbat destinul unei tinere de doar 18 ani. Daria s-a stins din viaţă după aproape trei săptămâni de la accidentul rutier ce a avut loc în comuna băcăuană Helegiu. Atunci, tatăl şi mătuşa Dariei au murit pe loc, iar ea a fost singura supravieţuitoare. Medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, dar Daria a luptat pentru viaţa ei timp de 17 zile. Din păcate, aceasta s-a stins pe un pat de spital din Bacău.

Pe 26 mai, într-o joi, la ora 7.30, pe raza localității Helegiu, în apropiere de Onești, a avut un loc un accident grav în care Gheorghe Tărcuță, de 42 de ani, și Alina Patriche, de 44 de ani, au murit în urma coliziunii cu un TIR. Gheorghe Tărcuță, tatăl Dariei, se afla la volan în momentul accidentului. El ar fi pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit de un TIR, iar impactul a fost unul devastator. Daria Tărcuță, fiica, în vârstă de 18 ani, a fost singurul pasager care a scăpat cu viață. Daria era în drum spre şcoală, în acea dimineaţă.

”La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime inconștiente, descarcerate de pompierii băcăuani. Una cu semne vitale și două fără semene vitale. Victima cu semne vitale a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Onești. Cele două victime fără semne vitale sunt preluate de de către echipajele SAJ”, declara, după producerea acciddentului, sergent major Ema Tereș de la ISU Bacău .

Daria era voluntar la SMURD

Daria era elevă în clasa a XII-a la un liceu din Onești şi voluntar la SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Onești, unde a ajutat la salvarea semenilor ei, în peste 400 de acțiuni. În ziua tragediei, Daria a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de colegii ei de la SMURD Onești. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.