A murit după ce a intrat cu maşina într-un camion, apoi a ricoşat într-un magazin Recomandat

A murit după ce a intrat cu maşina într-un camion, apoi a ricoşat într-un magazin

Un şofer, de 61 de ani, a murit, duminică, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un camion, apoi a ricoşat într-un magazin aflat pe marginea drumului.

Soţia lui a fost rănită. Accidentul a avut loc pe raza localităţii sălăjene Căpâlna.

„Poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Oraşului Jibou s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit că un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Căpâlna, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă condus de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cerbu, judeţul Botoşani”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

În urma impactului, şoferul a murit. O femeie, de 57 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită şi a fost transportată la spital.

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.