A murit după ce a intrat cu mașina într-o utilitară parcată

A murit după ce a intrat cu mașina într-o utilitară parcată

Un bărbat de 39 de ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autoturismul într-o autoutilitară parcată, accidentul având loc pe DN 17D, informează IPJ Bistriţa-Năsăud.

Conform verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, bărbatul, din Rebrişoara, care conducea un autoturism pe direcţia Rebrişoara-Năsăud, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se afla într-o parcare din stânga direcţiei sale de mers.

"Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto. În urma impactului, autoutilitara a lovit alte două autoturisme care erau, de asemenea, parcate. Poliţiştii de la Rutieră Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestora, un alt eveniment rutier a avut loc vineri dimineaţa, pe o stradă din localitatea Teaca.

"Unui bărbat în vârstă de 65 de ani, din Teaca, care conducea un autoturism, i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns în şanţul din stânga direcţiei sale de mers. Echipajele medicale ajunse la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare însă, din păcate, bărbatul a decedat. Continuă cercetările în acest caz de către poliţiştii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul", au mai anunţat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.