A lovit cu un camion și, apoi, a ajuns cu Duster-ul într-un cap de pod Recomandat

A lovit cu un camion și, apoi, a ajuns cu Duster-ul într-un cap de pod

Un bărbat a avut nevoie de îngrijri medicale şi a fost dus la spital, luni, după ce maşina pe care o conducea a fost implicată într-un accident pe DN1 în Bihor.

În circumstanțe care nu se cunosc deocamdată, autoturismul Dacia Duster a intrat în coliziune cu un TIR și a ajuns să lovească frontal un cap de pod, după cum arată o fotografie surprinsă de un trecător, care a publicat-o pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Bihor. În aceeași imagine se poate vedea că autoturismul a fost grav avariat.

Evenimentul rutier a fost semnalat Poliţiei Bihor prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 16.27.

„Accidentul s-a petrecut pe DN1, la ieşirea din localitatea bihoreană Oşorhei către Fughiu. Conducătorul autoturismului a suferit leziuni aparent uşoare și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare", a declarat, pentru BIHOREANUL, agentul şef de poliţie Alin Laza, ofiţer de presă în cadrul Poliţei Bihor.

Potrivit ofițerului de presă din cadrul Poliției Bihor, agentul șef Alin Laza, șoferul autoturismului Dacia Duster nu a rămas internat în spital. Astfel, polițiștii rutieri au catalogat incidentul drept o tamponare și nu efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.