A dispărut fără urmă fosta șefă a Direcției Resurse Umane din CNAIR Recomandat

A dispărut fără urmă fosta șefă a Direcției Resurse Umane din CNAIR

Gianina Filip, în vârstă de 50 de ani, fosta șefă a Direcției Resurse Umane din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România (CNAIR) a dispărut fără urmă de 5 zile.

În ultima perioadă, ea a ocupat funcția de șefă a Compartimentului Suport Litigii de Muncă din cadrul Direcției Resurse Umane din CNAIR. Gianina Filip locuia într-o casă de 95 de metri pătrați, din satul Loliasca, comuna Tomșani, județul Prahova. Ea făcea zilnic în jur de 76 de kilometri de acasă până la locul de muncă, CNAIR Central.

"La data de 08.08.2022, în jurul orelor 12.30, a plecat voluntar de la adresa de domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: Înălţime 1,77 m, greutate 70 kg, constituţie slabă, păr lung, şaten, drept, ochii căprui, faţa ovală, fără semne particulare. Vestimentaţie: Susnumita era îmbrăcată la momentul plecării de la adresa de domiciliu cu o rochie de culoare albastră, rucsac de culoare bleumarin, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare bleumarin.", se spune pe site-ul Poliției Române, la secțiunea "Persoane dispărute".

gianina filip


schmitz gotha video


schmitz ecoflex video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.