5 morți după ce o cisternă s-a lovit de o platformă care tracta mașini Recomandat

5 morți după ce o cisternă s-a lovit de o platformă care tracta mașini

Accident grav pe DN2 E85 în Suceava. Un autoturism, care transporta cinci persoane şi tracta o platformă cu un alt vehicul, s-a ciocnit cu o cisternă. Cinci persoane au murit.

Carnagiu pe DN2 E85, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava, în urma unui grav accident de circulație. Cinci persoane, printre care și doi copii, și-au pierdut viața în dimineața zilei de luni, 1 iulie. O autocisternă și un autoturism care tracta o platformă cu un alt autoturism s-au ciocnit. Impactul a fost atât de puternic încât cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate şi inconştiente. Ulterior, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate.


Din impact a rezultat și o șasea victimă. Este vorba de o persoană din capul tractor al cisternei, care a fost preluată conștientă de la locul accidentului și transportată la spital.

La faţa locului au sosit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două autospeciale de stingere. De asemenea, au intervenit două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.