3 camioane cu lemne pentru cei care au suferit după inundații

3 camioane cu lemne pentru cei care au suferit după inundații

Alte trei TIR-uri pline cu lemne din judeţul Vrancea au ajuns, cu ajutorul Bisericii, la sinistraţii din localităţile afectate de inundaţii din judeţul Galaţi, prin programul eparhial implementat de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

"Acest sprijin oferit de Biserică este unul dintre marile programe implementate în această perioadă de Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin care peste 3.000 de familii sinistrate primesc, fiecare, câte un metru ster de lemne de fag pentru sezonul rece. Desfăşurarea cu succes a programului s-a realizat prin contribuţia deosebită a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului şi a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei. Miercuri, 23 octombrie, alte trei TIR-uri pline cu lemne din judeţul Vrancea au ajuns în zona sinistrată, în piaţa din centrul comunei Costache Negri, şi au fost preluate de reprezentanţii Protoieriei Covurlui pentru a fi distribuite familiilor sinistrate", informează joi Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Până în prezent au fost transportaţi şi oferiţi 1.700 metri steri de lemne din cei 3.000 de metri steri comandaţi pentru a fi aduşi în zona sinistrată.

"Întrucât multe sobe din casele inundate au fost distruse, iar familiile sinistrate nu mai au posibilitatea de a încălzi locuinţele, Arhiepiscopia Dunării de Jos a planificat ca în perioada imediat următoare o altă etapă a sprijinului să se concretizeze în oferirea de sobe noi acestor familii năpăstuite", precizează Arhiepiscopia Dunării de Jos.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.