200 de autobuze și camioane, verificate de poliție într-un singur județ Recomandat

200 de autobuze și camioane, verificate de poliție într-un singur județ

Aproape 200 de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, au fost controlate de polițiști rutieri, din cadrul IPJ Alba, timp de o săptămână, în cadrul acțiunii Bus & Truck.

Pentru neregulilor constatate, oamenii legii au aplicat 68 de amenzi contravenționale.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane şi marfă, iar pentru abateri constatate au aplicat 68 de amenzi. Activitatea de control s-a desfăşurat, pe parcursul a 7 zile.

În perioada 18- 24 iunie 2022, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă. În cele 7 zile de acțiune, polițiștii au verificat 136 de autovehicule destinate transportului de marfă și 60 de autovehicule destinate transportului de persoane.

Au fost sancţionaţi 68 de conducători de asemenea vehicule, majoritatea amenzilor fiind aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. A fost retras un certificat de înmatriculare.

La acţiune, alături de poliţiştii rutieri, au participat şi poliţiştii de ordine publică.


schmitz ecoflex video width=560" height="315">

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.