2 morți și 20 de răniți într-un accident în care a fost implicat un autocat

2 morți și 20 de răniți într-un accident în care a fost implicat un autocat

Doi tineri de 17, respectiv 34 de ani au murit, iar alte 20 au ajuns la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie, în urma unui accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz pe DN 66, în localitatea Băcia, anunță ISU Hunedoara. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de şoferul mașinii, tânărul de 17 ani, care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu autobuzul.

Accidentul a avut loc miercuri seară. Din cauza numărului mare de victime, ISU Hunedoara a activat la ora 22:40 Planul roşu de intervenţie, care a fost ulterior dezactivat, la ora 23.48.

Tânărul de 17 ani a murit pe loc, iar pasagerul din maşina sa, un bărbat de 34 de ani care a ajuns în stare gravă la UPU Deva, a decedat la spital.

„În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) şi Orăştie (8 persoane)”, a transmis ISU Hunedoara, într-un comunicat citat de Agerpres.

Din primele verificări al poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de şoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens şi apoi s-a ciocnit cu autobuzul.

 

La faţa locului au intervenit 10 ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, alături de o autospecială pentru transport victime multiple.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.