11 persoane, transportate de urgență la spital după ciocnirea între două microbuze Recomandat

11 persoane, transportate de urgență la spital după ciocnirea între două microbuze

Două microbuze s-au ciocnit duminică seară pe autostrada A1. Cel puțin 11 persoane au fost rănite, printre care și un copil de patru luni.

Accident teribil pe A1, duminică seara. 11 persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs între localităţile Nădlac şi Pecica, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

"În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme", a informat ISU Arad. Printre victime se află un copil de patru luni, starea acestuia fiind stabilă.

Șoferul microbuzului accidentat este un bărbat de 49 de ani, din județul Brașov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad.
În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor, până la această oră nu s-au găsit toate actele de identitate. Majoritatea persoanelor sunt din județele Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea unui incendiu, din cauza unor scurgeri de carburant din rezervorul unuia dintre microbuzele avariate.

Anterior, ISU precizase că într-un microbuz se afla doar şoferul, în timp ce în al doilea se aflau şoferul şi 10 pasageri, iar în urma impactului ar fi rezultat şapte răniţi uşor.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool, potrivit Aradon.ro.

„La locul solicitării au fost alocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple; o autospecială de stingere cu apă si spumă; descarcerarea ușoară și două echipaje SMURD. Nu sunt persoane încarcerate”, au informat cei de la ISU Arad.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.