VIDEO Valea Oltului. Porțiune, lărgită la 4 benzi, are limită de viteză de 50 km/oră Recomandat

VIDEO Valea Oltului. Porțiune, lărgită la 4 benzi, are limită de viteză de 50 km/oră

Tronsonul de drum dintre Boița și Tălmaciu, proaspăt lărgit de la două la patru benzi de circulație, a primit zilele trecute noile marcaje rutiere. Șoferii au fost surprinși să constate că pe care mai mare parte a lui, noul sector de drum este limitat la 50 de km/h.

La un an și o lună de la începerea lucrărilor, între Boița și Tălmaciu drumul național cu numărul 7 a fost lărgit la patru benzi de circulație. Zilele următoare va fi dat în folosință, în așteptarea inaugurării pe rețelele sociale apărând mai multe clipuri video în care șoferii au observat că noul sector de drum este limitat, în cea mai mare parte, la 50 de km pe oră.

”Credeam că tot efortul acesta, inclusiv financiar, că e făcut din banii noștri, a fost ca după ce mergi pe Valea Oltului după TIR-uri, în sfârșit să ai ocazia să depășești. Păi, dacă e limita la 50 de km pe oră, cum pot eu să trec de TIR legal? Și atunci, dacă tot după TIR ajung să stau, ce rost a avut?”, a reacționat un șofer la imaginile în care se observă limitele de viteză.

Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții Poliției Rutiere Sibiu au explicat că decizia nu le aparține, fiind vorba de un drum național decizia aparținând structurilor superioare centrale.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.