Video: DRUMURI ROMÂNEȘTI EP.02: DN1- "DRUMUL OASELOR" Recomandat

Video: DRUMURI ROMÂNEȘTI EP.02: DN1- "DRUMUL OASELOR"

Traversarea munților din Muntenia în Transilvania prin Valea Prahovei este pentru toți șoferii un adevărat calvar. Episodul 02 din serialul "DRUMURI ROMÂNEȘTI" se focusează pe cel mai aglomerat drum național din România, DN1, poreclit, pentru timpii lungi de așteptare în coloana de autovehicule, "Drumul oaselor".

Gazdele show-ului sunt și în acest episod fostul director juridic al CNADNR/CNAIR Alin Goga și expertul tehnic autorizat Doina Rugină.
În premieră absolută, în episodul 02 al serialului participi la măsurători profesioniste ale calității semnalizării orizontale și verticale de pe DN1.
În primul episod al show-ului, Alin Goga și autorizat Doina Rugină ți-au vorbit despre problemele pe care le are autostrada București-Ploiești, la peste 11 ani de la începerea lucrărilor.
Starea dezastruoasă a infrastructurii rutiere românești este tema acestui unui nou serial produs în exclusivitate pentru TIRMagazin.ro.
Pe parcursul a șapte episoade, veți face cunoștință cu unele dintre cele mai grave probleme legate de drumurile naționale și autostrăzile din România, la care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu este capabilă să găsească soluții. Cauzele acestei incapacități cronice a conducerii CNAIR se explică prin lene, delăsare, incompetență și, nu în ultimul rând, corupție.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping