UNGARIA SCADE TOLERANŢA PRIVIND DEPĂŞIREA MTMA Recomandat

UNGARIA SCADE TOLERANŢA PRIVIND DEPĂŞIREA MTMA

În conformitate cu anunțul venit din partea Magyar Közút Zrt din Ungaria, începând cu data de 25 aprilie 2018 a intervenit o schimbare majoră privind toleranțele la depășirea MTMA și la cele pe axă, cu ocazia cântăririlor efectuate pe cântarele fixe sau operate pe drumurile publice din Ungaria de reprezentanți ai autorităților .

Legislația maghiară, la punctele oficiale de cântărire a practicat, până în data de 25 aprilie, o toleranță de 200 de kilograme, atât la MTMA, cât și pe axă. În cazul cântăririlor la punctele fixe, sistemul scădea în mod automat această valoare din valoarea cântărită și se lua în considerare valoarea redusă.
Pentru cântărirea vehiculelor în Ungaria, au intervenit noi reglementări tehnice, care sunt diferite de modul arătat mai sus, reducându-se marja de eroare de operare la cântăririle la stațiile fixe. Prin urmare, toleranța admisă la MTMA este acum 100 kg, în timp ce, pentru depășirea pe axă, această valoare este 60 de kilograme de toleranță. Noile toleranțe se aplică pe drumurile publice în Ungaria din data de 25 aprilie 2018, doar la stațiile de cântărire fixe, ”obișnuite”.
Aceste noi toleranțe reduse se aplică numai pentru măsurătorile fizice efectuate pe cântarele ”obișnuite” , toleranța la greutatea totală de 5% și 8% toleranță de sarcină pe osie aplicată de sistemul de cântărire dinamică ”TSM” nu sunt afectate.
Sistemul de cântărire dinamică ”TSM” este în teste până la data de 31 mai 2018, dată după care şoferii se pot aștepta la procese verbale de amendă primite prin poștă, arată asociaţia patronală maghiară NiT Hungary.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping